Planuri mari pentru infrastructura sportivă! Șeful CJ vorbește de investiții în parteneriat cu Primăria Brăila

 

Președintele Consiliului Județean Brăila a prezentat proiectele pe care le are în vedere cu privire la infrastructura sportiva. Iulian Chiriac își dorește modernizarea Stadionului Municipal, dar și o sală polivalentă nouă.

În ceea ce privește finanțarea sportului brăilean, președintele a declarat că va continua să susțină atât echipa de handbal, cât si cluburile private, în baza proiectelor care vor fi depuse anul viitor.

Eu vă spun că hotărârea mea este să nu mă mai asociez cu niciun club, sau să-l iau să îl păstoresc, pentru că în momentul în care l-au înființat, nu au întrebat autoritățile publice locale dacă vor să faca clubul respectiv.

Cred că este foarte important pentru noi, ca și administrație să ne gândim, să depunem un proiect și să începem să investim în partea de infrastructură sportivă. Degeaba avem o mașină de Formula 1 dacă nu avem pistă”, a declarat președintele Consiliului Județean.

 

 

Iulian Chiriac își dorește ca în 2019 instituția pe care o conduce să se implice în reabilitarea spațiilor destinate practicării sporturilor. Președintele a subliniat faptul că este necesar ca Brăila să aibă un stadion modern, mai mic, dar care să întrunească toate condițiile necesare sportivilor.

Este important să ne asumăm noi partea asta de infrasturctură, a municipiului și a județului, să facem un proiect de asociere în decembrie-ianuarie în care să ne asumăm depunerea a două proiecte. Unul vizează reabilitarea Stadionului Municipal, la o capacitate de 15.000 de locuri, nu 25.000 pentru că nu ne trebuie un stadion foarte mare. Al doilea proiect l-am gândit eu, nu știu dacă este fezabil, o nouă sală polivalentă de 4000 de locuri, pentru meciurile oficiale a echipelor de seniori”, a declarat președintele Iulian Chiriac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.