PMP-iștii brăileni își prezintă inițiativele legislative

PMP-iștii brăileni au continuat acțiunile de promovare a inițiativelor lor legislative privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi, eliminarea pensiilor speciale și aplicarea rezultatului referendumului de reducere a numărului de parlamentari.

Duminică după amiază, în Parcul Monument, membrii ai Partidului Mișcarea Populară Brăila au dialogat cu brăilenii. Aceștia le-au prezentat principalele trei inițiative legislative ale partidului. PMP dorește revenirea la sistemul de vot în două tururi pentru alegerea primarului, dar și eliminarea pensiilor speciale atât pentru aleși, cât și pentru celelalte categorii pentru care acum se acordă astfel de pensii.

Într-o perioadă în care se vorbește despre definirea familiei în Constituție, PMP-iștii vor să readucă în discuție reducerea la 300 a numărului de parlamentari, așa cum s-au exprimat românii în noiembrie 2009.

Reamintim că PMP a organizat și un punct de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei privind alegerea primarului în două tururi, la sediul partidului, din strada Mihai Eminescu 33-35.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.