PNL a câștigat alegerile în Brăila! Puțin peste 10.300 de voturi au făcut diferența! Brăila nu mai este un oraș roșu!

La peste 276 de secţii din totalul de 280, pentru judeţul Brăila, candidatul PNL, Klaus Iohannis avea 70.741 de voturi – 53,93%, în timp ce candidatul PSD, Viorica Dăncilă, doar 60.426 voturi – 46,07%.

Președintele PNL, Alexandru Dănăilă, a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat în campania de susținere a candidatului Klaus Iohannis, dar și tuturor românilor care au votat pentru o Românie normală.

”În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor celor care au votat astăzi, pentru că, așa cum a spus și președintele Iohannis, eroii acestor alegeri sunt cetățenii care au votat, și care și-au exprimat votul pentru a merge mai departe într-o Românie normală, alături de președintele Iohannis și alături de Partidul Național Liberal.

Votul obținut la Brăila astăzi, ne obligă pe noi, cei din Partidul Național Liberal să fim mult mai atenți la modul în care vom construi această Românie normală și la Brăila și sunt convins că în perioada următoare lucrurile se vor cristaliza. Noi suntem în continuare cu gândul la proiectul nostru major – alegerile locale, pentru că toate proiectele pe care noi le-am propus în Consiliul Local și îîn Consiliul Județean, în ultimii ani de zile, au fost respinse de cei de la PSD, fără să poată fi supuse unei dezbateri reale, iar lucrul ăsta cred că a fost sancționat de oamenii care au mers la vot”, a declarat Alexandru Dănăilă, președintele PNL Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.