Poliția în acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

La data de 03 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică şi Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi au desfășurat acțiuni, pe raza municipiului Brăila, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, polițiștii au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor desfășurate de polițiștii brăileni au fost verificate mai multe societăţi comerciale, au fost legitimate 52 de persoane şi au fost oprite în trafic şi controlate 28 de autovehicule, 7 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 6 contravenţii, dintre care 4 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.