Recital Sara Leu la Muzeul Brăilei ”Carol I”

În ajunul Zilei Sfântului Mare Ierarh Nicolae, ocrotitorul Brăilei, în ajun de Moş Nicolae, brăilenii sunt invitați la un Recital la pian și un Colaj de cântări şi colinde interpretate la vioară, mandolină, chitară de Sara Leu, elevă la Liceul de Arte „Hariclea Darclée” Brăila, clasa profesor Mircea Petrescu. Evenimentul va avea loc joi, 5 decembrie 2019, de la ora 17.00, la Muzeul Brăilei „Carol I” – Centrul Diversităţii Culturale  din Piaţa Traian nr. 3.

În program, la pian, Sara Leu va interpreta Sonata Op. 79 Partea I de Ludwig van Beethoven; Cântec de Paul Constantinescu și Studiul Op. 299 nr. 21 de Carl Czerny. Spectacolul va continua cu un Colaj de cântări şi colinde interpretate la vioară, mandolină, chitară.

Cu această ocazie, cei prezenți pot vizita şi expoziţia temporară „Parfum de epocă. Viaţă cotidiană între anii 1900 – 1950”, organizată în colaborare cu colecţionarii ing. Cristian Dumitru şi Mihail Dumitru de la Asociaţia Muzeul Jucăriilor Bucureşti şi Comunitatea Elenă Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.