Politici pe plan local şi dezbateri publice organizate de PLUS Brăila

Reprezentanţii PLUS Brăila au anunţat că vor organiza o serie de dezbateri publice pe diferite teme. Prima este programată vineri seara, la ora 18:00, la fostul club Progresul.

Potrivit responsabilului de comunicare al filialei județene a PLUS Brăila, Marinel Turcin, la întâlniri vor participa membri, simpatizanţi dar şi specialişti din diverse domenii precum agricultură, sănătate, educaţie etc.

Cu ocazia conferinţei de presă liderii PLUS Brăila au vorbit şi despre pregătirile pentru alegerile locale din 2020, precizând că au înfiinţat deja “Şcoala PLUS” unde viitorii candidaţi vor avea ocazia să fie instruiţi în privinţa modului în care funcţionează administraţia publică locală.

Aceştia au mai punctat că propunerile PLUS pentru viitoarele candidaturi vor participa în prealabil şi la şedinţele de CLM şi CJ Brăila pentru a-şi face temele.

Candidaţii vor fi decişi în cadrul Alianţei USR-PLUS, după ce fiecare dintre cele două formațiuni politice vor veni cu propuneri și se va face o analiză internă asupra șanselor de a câștiga alegerile pentru fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.