Politicienii brăileni, reacții după incidentele de sâmbătă noaptea

Evenimentele petrecute în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Brăila nu au lăsat induferenți nici o parte dintre politicienii brăileni. Fostul senator PNL; Cătălin Boboc și consilierul județean PND Simona Drăghincescu, au avut reacții pe rețelele de socializare.

Fostul senator PNL Brăila, Cătălin Boboc a constatat că ziua de duminică a adus din nou în centrul atenției Brăila. Boboc a spus că Brăila a devenit vedetă națională nu pentru vreo realizare măreață, nu pentru vreun concurs câstigat și nici pentru vreun fenomen paranormal ci pentru conflictul violent petrecut sâmbătă seara la o terasă din centrul orașului, mai concret din cauza unor reprezentanți ai lumii interlope care au atacat doi sportivi de origine americană, ce apară culorile clubului brăilean de baschet.

Nu vreau să mă refer aici la patologia celor băgați în spital de niște infractori și nici la tratamentul de urmat, sper ca intervenția medicilor să ducă la insănatoșirea tinerilor sportivi și să-i vedem cât mai curând pe teren, înscriind puncte pentru Brăila. 

Nu vreau să mă refer nici la ce ar trebui să facă poliția și parchetul pentru prinderea și tragerea la răspundere penală a vinovaților și nu vreau să vorbesc nici măcar despre câtă vină au autoritățile in crearea acestui climat de insecuritate. 

Vreau să spun doar atât: în lumea in care se dau atacuri cibernetice pentru acapararea unor sfere de influență economică, noi incă dăm cu șundeaua ca in Evul Mediu!

Poate-i puțin forțată comparația dar cam așa stau lucrurile!”, a spus fostul senator liberal.

La rândul său, consilierul județean Simona Drăghincescu, a făcut referiri la incidentele de sâmbătă noaptea. Membră a ATOP, Drăghincescu a ajuns până la a cere demisia șefului Biroului de Ordine Publică din cadrul IPJ Brăila, comisarul-sef Florin-Sergiu Dobrescu.

Am ajuns din nou în centru atenției publice în România și de data asta și internațional. În aceasta situație critică șeful Biroului de Ordine Publică din cadrul IPJ ar trebui să își prezinte demisia, ceea ce cred că nu se va întâmpla. În această situație, în calitate de membru ATOP, solicit demiterea șefului de la Ordine Publică și întreprinderea tuturor demersurilor legale așa încât viața cetățenilor să fie protejată. Cum am spus și în ședințele ATOP, situația nu este nici pe departe roz bombon, așa cum este prezentată în statisticile publice, pentru că într-o statistică depinde foarte mult la ce te raportezi. Nu este bine ceea ce vedem la Brăila! 
Faceți ceva așa încât să nu mai fim rușinea României! Când se aude de Brăila… parcă se aude numai de cuțitari, prostituate, bătăuși, violatori, ori criminali. Eu cred că nu sunt chiar așa, Brăila și brăilenii!”, a spus Simona Drăghincescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.