Ieri, polițiștii au intervenit la peste 2.300 de evenimente, iar pe lângă sancțiunile contravenționale aplicate, a căror valoare depășește 2.500.000 de lei, au constatat 819 infracțiuni.

La data de 4 februarie a.c., peste 10.800 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 189 de acțiuni punctuale și s-a intervenit la 2.383 de evenimente, 1.953 fiind sesizate prin apel la numărul unic de urgență 112.

În urma activităților desfășurate, pe lângă cele peste 800 de infracţiuni constatate, 97 de persoane au fost depistate în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 20 de persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 60 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.206 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 2.600.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 17.600 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, astfel, au constatat 97 de infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 582 de permise de conducere și au fost retrase 170 de certificate de înmatriculare.          

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

Articolul precedentDeputatul PNL Vasile Varga consideră că președintele CJ Brăila interpretează greșit legea și că cetățenii pot primi autorizațiile de construire, ca și până acum, de la orice primărie
Articolul următorCod roșu de vreme rea în această noapte în județul Brăila