Polițiștii brăileni au aplicat 863 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 341.000 de lei

Polițiștii brăileni au aplicat 863 de sancţiuni contravenţionale
Polițiștii brăileni au aplicat 863 de sancţiuni contravenţionale

Polițiștii au intervenit, în perioada 15 – 21 iulie a.c., la peste 260 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 860 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 53 de permise de conducere și au retras 25 certificate de înmatriculare.

În perioada 15 – 21 iulie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 34 de acțiuni și s-a intervenit la 269 de evenimente, dintre care 210 sesizate prin apel la numărul unic de urgență 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat, pentru neregulile constatate, 863 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 341.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 53 de permise de conducere auto şi au depistat doi şoferi care se aflau sub influenţa unor substanţe psihoactive.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 25 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.