Ieri, 6 decembrie a.c., poliţiştii brăileni sprijiniți de jandarmi, au acţionat în municipiu şi pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere.

Astfel, au fost organizate și desfășurate 12 acțiuni și s-a intervenit la 28 de evenimente, 21 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 104 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 50.851 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județul Brăila, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente de circulaţie. Astfel, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 6 permise de conducere și au retras și 4 certificat de înmatriculare.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentBrăileancă de 23 de ani, cercetată penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive
Articolul următorWhatsApp introduce o nouă funcție pentru utilizatori. Anunțul făcut de Mark Zuckerberg