Polițiștii în acțiune pentru prevenirea ilegalităților

Polițiștii în acțiune pentru prevenirea ilegalităților
Polițiștii în acțiune pentru prevenirea ilegalităților

La data de 02 mai a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică şi Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi au desfășurat acțiuni pe raza municipiului Brăila.

În cursul zilei de joi, 2 mai a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică şi Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi au acţionat pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost controlate 13 societăţi comerciale, au fost legitimate 65 de persoane și au fost oprite în trafic şi controlate 40 de autovehicule, 20 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

 De asemenea, cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, dintre care 12 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi una  la Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.