Polițiștii locali au aplicat 67 de amenzi pentru oprirea, staţionarea şi intrare pe zone cu accesul interzis
Polițiștii locali au aplicat 67 de amenzi pentru oprirea, staţionarea şi intrare pe zone cu accesul interzis

În perioada 19 – 26.02.2019, Poliţia Locală Brăila a aplicat un număr de 67 de sancțiuni pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate au fost de 10.440 lei, la care s-au adăugat şi un număr de 136 puncte penalizare conform O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

Poliţiştii locali rutieri l-au sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pe I. I., în vârstă de 26 ani, din comuna Cazasu, pentru că după ce a condus autovehiculul marca Opel pe Calea Călărașilor, dinspre strada Franceză către strada Tineretului, a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă”.

Aceiași sancțiune a primit-o și L. M., în vârstă de 40 ani, din Brăila, care după ce a condus autovehiculul marca Hyundai pe Calea Călărașilor, dinspre Bd. Independenței către strada Griviței, a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă”.

Tot pentru că a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă” a fost sancționat și I. D., în vârstă de 34 ani, din Brăila. Acesta a primit de la polițiștii locali rutieri o amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, pentru că a condus autovehiculul marca pe Calea Galați, dinspre str. I.L.Caragiale către strada Nicolae Bălcescu, şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă”. Tot în aceeași zonă a oprit și B. M., în vârstă de 37 ani, din Brăila, autovehiculul marca Opel, fiind și el sancționat cu aceeași amendă.

A. P., în vârstă de 31 ani, din comuna Viziru, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că a condus autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor, dinspre strada Franceză către strada Tineretului, şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă”.

B. Ș., în vârstă de 24 ani, din satul Hărtău, comuna Pănet, județul Mureș a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că a condus autovehiculul marca Dacia pe strada 1 Decembrie 1918, dinspre strada Griviței către strada Roșiorilor, şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului „oprirea interzisă”.

S. C.-V., în vârstă de 51 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, după ce a condus autovehiculul marca Opel pe Calea Călărașilor, dinspre Bd. Al.I.Cuza către strada Frumoasă, și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu Bd. Al.I.Cuza.

Tot pe trecerea de pietoni a oprit și O. A., în vârstă de 33 ani, din Brăila, care a primit o amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare după ce a condus autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor, dinspre strada Vapoarelor către strada Rubinelor, și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Danubiului.

Polițiștii locali i-au aplicat o sancțiune constând în amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare și lui N. N., în vârstă de 59 ani, din Brăila, care după ce a condus autovehiculul marca Fiat pe Bd. Dorobanților, dinspre strada Tineretului către strada Franceză, a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Franceză.

P. R., în vârstă de 40 ani, din comuna Movila Miresii, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare după ce a condus autovehiculul marca BMW pe Calea Călărașilor, dinspre strada Vapoarelor către strada Rubinelor, și a oprit voluntar în colțul intersecției cu strada Danubiului.

De asemenea, G. G., în vârstă de 44 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că a condus autovehiculul marca Dacia pe strada Tineretului, dinspre Calea Călărașilor către strada Mioriței, și a oprit voluntar în colțul intersecției dintre strada Tineretului cu Calea Călărașilor.

C. D.-C., în vârstă de 21 ani, din orașul Ianca, județul Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare după ce a condus autovehiculul marca BMW pe strada Vlad Țepeș, dinspre Calea Călărașilor către strada Caraiman, și a oprit voluntar în colțul intersecției străzii Vlad Țepeș cu Calea Călărașilor.

T. I., în vârstă de 39 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare după ce a condus autovehiculul marca Ford pe strada Școlilor, dinspre Bd. Dorobanților către strada Roșiorilor, şi a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane.

Tot pentru că a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport public de persoane a fost sancționat și C. I., în vârstă de 50 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, care a oprit autovehiculul marca Opel pe Calea Călărașilor, în zona stației de autobuz de la Spitalul 1.

P. T., în vârstă de 51 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că a condus autovehiculul marca Opel pe strada Ana Aslan, dinspre strada Bastionului către strada Școlilor, sector de drum public semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Tot pentru că a intrat pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis” a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare, B. F., în vârstă de 48 ani, din Brăila, care a condus autovehiculul marca Opel pe strada Frumoasă, dinspre strada Școlilor către strada Bastionului.

Pentru că au circulat cu autoturismele pe strada Roșiorilor, dinspre strada Dianei către strada 1 Decembrie 1918, sector de drum public semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”, au fost sancționați cu amenzi în valoare de câte 290 lei și 2 puncte penalizare, D. M., în vârstă de 57 ani, și P.I., în vârstă de 50 ani, ambii din Brăila.

Gh.I., în vârstă de 69 ani, și C. M.-E., în vârstă de 35 ani, ambii din Brăila, au fost sancționați cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că au condus autovehiculele pe strada Franceză, dinspre Bd. Dorobanților către strada Ghioceilor, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Articolul precedentAltex România, sancționată de Poliția Locală! 47 de operatori economici au fost verificați!
Articolul următorTraditii si obiceiuri din Comuna Viziru