Polonezul Tudzeiez Mateusz a câștigat etapa de la Brăila a Cupei MACEC

Polonezul Tudzeiez Mateusz a câștigat etapa de la Brăila a Cupei MACEC
Polonezul Tudzeiez Mateusz a câștigat etapa de la Brăila a Cupei MACEC

Sâmbătă după amiază, pe pista stadionului Municipal din Brăila, s-a desfășurat etapa a 3-a a Cupei MACEC la dirt-track. Etapa a fost câștigată de polonezul Tudzeiez Mateusz, care a câștigat toate cele 5 manșe în care a concurat.

Brăila a găzduit în acest weekend etapa a 3-a a Cupei MACEC la dirt-track. Etapa a fost dominată de polonezul Tudzeiez Mateusz, care a acumulat 15 puncte în clasamentul final. Pe locul 2 s-a clasat Adrian Gheorghe, cu 14 puncte, iar pe locul 3, cu 12 puncte, s-a clasat Swidnicki Mateusz, din Polonia.

Brăileanul Andrei Popa, care acum este legitimat la CSTA București, s-a clasat pe locul 6, cu 10 puncte, la egalitate cu polonezul petrak Jaroslav, dar acesta a câștigat manșa directă cu românul.

Marian Gheorghe a acumulat doar 5 puncte în această etapă a Cupei MACEC, iar brăileanul Ștefan Popa a obținut un singur punct, în singura manșă în care a ajuns până la linia de finish. Un alt brăilean, Florin Barabașu, rezervă la această etapă, a acumulat și el un punct, în manșa a VIII-a.

La etapa de la Brăila a participat și o femeie, poloneza Wiktoria Garbowska, care a acumulat 6 puncte, ea fiind și protagonista uneia dintre căzăturile din această etapă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.