Pompierii brăileni au intervenit aseară la stingerea a patru incendii

În ultimele 24 de ore, subunitățile inspectoratului au fost solicitate să intervină pentru limitarea și lichidarea a patru incendii și 18 cazuri medicale.

Miercuri seara, la ora 19.20, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu la un excavator șenilat aflat pe raza localității Baldovinești. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică. A ars excavatorul șenilat în proporție de 90%.

Tot aseară, la ora 19.30, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu la un autoturism în municipiul Brăila. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică. Au ars componentele din plastic și cauciuc ale compartimentului motor.

Miercuri, 27 octombrie, la ora 19.40, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe un teren agricol pe raza localității Gemenele. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost focul deschis în spații deschise. Au ars circa 160 mp. de miriște de grâu și porumb.

Tot miercuri seara, la ora 21.40, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu la o gospodărie individuală din localitatea Tudor Vladimirescu. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost aruncarea unui rest de țigară aprins. Au ars circa 500 kg de pănuși și coceni de porumb;

La cele patru incendii nu s-au înregistrat victime.

În cursul zilei de miercuri, 27 octombrie, echipajele de pe ambulanțele SMURD au intervenit în sprijinul a 18 persoane din municipiul Brăila și localități din județ pentru acordarea primului ajutor medical prespitalicesc și transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.