În perioada de 10 -12 iulie, pe Stadionul Municipal ”Ion Comșa” din Călăraşi, Serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din șapte județe s-au întrecut în cadrul concursurilor profesionale, faza pe zonă. Echipele din județul Brăila s-au clasat pe primul loc și s-au calificat la faza națională.

La această etapă au participat servicii voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din șapte județe: Tulcea, Brăila, Ialomița, Galați, Constanța, Buzău și Călărași.

La competia pentru Serviciile Private pentru Situații de Urgență au participat 7 echipaje, Brăila fiind reprezentată de de SPSU ”Vard”. La competiția Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență au fost 5 echipaje, Brăila fiind reprezentată de SVSU Movila Miresii. La ambele competiții echipele brăilene s-au clasat pe locul 1 și s-au calificat la faza națională care va avea loc în județul Prahova,
pe parcursul lunii august.

Concursul cu tematică specifică serviciilor pentru situaţii de urgenţă a avut caracter tehnico-aplicativ şi sportiv şi se organizează anual personalul din cadrul serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, care activează în cadrul primăriilor şi al societăţilor comerciale.

Articolul precedentRecomandări pentru siguranța personală și a bunurilor
Articolul următorAdrian Gheorghe a câștigat prima etapă a campionatului de dirt track desfășurată la Brăila