Președintele PNL Brăila: ”Avem o ocazie istorică de a termina cu PSD și PSD-ismul”

 

Președintele PNL, Alexandru Dănăilă a vorbit despre cele două dezbateri televizate ale candidaților la alegerile prezidențiale.

Klaus Iohannis a arătat că are anvergura unui președinte, pregătit pentru orice situație, așa cum merită România. Viorica Dăncilă și PSD au făcut doar circ, o improvizație, și s-au făcut de râs.

Dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnaliștii a fost unul total deschis, neregizat, cu întrebări complet libere.

S-a văzut un președinte profesionist, bine pregătit, care își cunoaște foarte bine temele și activitatea. Pe mâna lui Klaus Iohannis ai siguranța că țara va lua drumul corect.

PSD nu are ce să ne mai spună nou. A improvizat, a făcut circ și Dăncilă a evitat toate răspunsurile. PSD rămâne pericolul pe care îl cunoaștem, dar pe care nu avem voie să-l subestimăm. PSD nu s-a schimbat, este același și un pericol. Avem o ocazie istorică de a termina cu PSD și PSD-ismul”, a declarat președintele PNL, Alexandru Dănăilă.

În seara zilei de marți, 19 noiembrie, cei doi candidați la alegerile prezidențiale au susținut conferințe în cadrul cărora au răspuns la întrebările jurnaliștilor și au încercat să-i covingă pe români să le acorde votul, duminică, la alegerile prezidențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.