Primăria Brăila a acordat premii elevilor și profesorilor care au excelat în activitate!

 

În ultimii ani, învățământul brăilean s-a remarcat prin rezultate deosebite atât la examenele de Evaluare Națională, Bacalaureat, cât și la Olimpiadele Naționale și Internaționale.

Din dorința de a recompensa eforturile depuse și rezultatele obținute, Primăria Municipiului Brăila și Consiliul județean Brăila asigura anual fondurile necesare premierii elevilor cu rezultate deosebite la examenul de evaluare națională,bacalaureat, olimpicilor din ciclurile gimnazial și liceal, precum și profesorilor acestora.

În calitate de primar, îmi doresc un învățământ de calitate prin asigurarea unei baze materiale moderne, resurselor financiare pentru a premia performanta. prin implicarea în proiecte care să permita accesul la viziuni moderne asupra învățământului din orașul nostru finantate din gugetul local si fonduri europene.

Responsabilitatea Primăriei Brăila este de a asigura resursele financiare necesare desfașurării învațămantului în condiții optime prin asigurarea resurselor financiare, iar a cadrelor didactice este de a dezvolta la fiecare elev potențialul său maxim punând accent pe dezvoltarea valorilor.

Doresc să îi felicit pe acești elevi extraordinari, pe profesori pentru implicare și pe părinți pentru susținere”, a declarat primarul Municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Vor fi acordate premii pentru rezultatele obtinute la:

OLIMPIADE NATIONALE SI INTERNATIONALE

– 40 elevi care formeaza 5 echipe

– 33 de elevi care au obtinut premii individuale

– 32 de profesori

EVALUARE NATIONALA

– 9 elevi

– 10 profesori

BACALAUREAT

– 1 elev

– 3 profesori

BURSE

– 70 de burse de performanta

– 858 burse de merit

– 50 burse de studiu

– 395 burse ajutor social

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.