Sâmbătă, jandarmii sunt la datorie! Oamenii legii promit siguranța manifestărilor dedicate Unirii!

 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura protecţia participanţilor, ordinea şi liniştea publică pe timpul desfăşurării manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României precum şi pe timpul desfăşurării „Târgului de iarnă” din perioada 01 – 09.12.2017.

Astfel, efectivele de jandarmi, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii din cadrul M.A.I., vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea civilizată a manifestărilor cu caracter comemorativ şi cultural-artistice.

Jandarmii brăileni vor fi prezenţi alături de cetăţeni pe platoul din Piaţa Independenţei, pe timpul activităţilor ce se vor desfăşura aici, dar vor avea şi misiunea de a veghea ca parada militară să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

În ziua de 01.12.2018  efective de jandarmi vor asigura onorul la festivitatea de inaugurare a strămutării şi restaurării Monumentului Eroilor din Surdila Greci.

În data de 07.12.2018 începând cu ora 16.00, jandarmii brăileni vor asigura măsurile necesare pe timpul desfăşurării paradei Portului Popular, paradă desfăşurată pe traseul SC Agricost SA Brăila (Radu Negru) – Calea Călăraşilor – Bariera Călăraşi – Piaţa Independenţei, paradă care se va desfăşura şi în data de 08.12.2018 începând cu ora 1600 pe traseul Piaţa Mare – B-dul. Dorobanţilor – Bariera Călăraşilor – Calea Călăraşilor – Piaţa Independenţei.

De asemenea, pe perioada desfăşurării „Târgului de iarnă” jandarmii brăileni vor asigura măsurile necesare pe timpul desfăşurării manifestărilor artistice care se vor desfăşura în Piaţa Independenţei.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Jandarmeria Brăila recomandă participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile şi măsurile luate de forţele de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale să solicite sprijinul patrulelor de jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.