Primarul a dat ordin de reabilitare a trecerii la nivel de tramvai de la Grădina Zoo

Situația a fost semnalată de mai multe ori și în ciuda unor remedieri temporare, drumul a continuat să pună probleme șoferilor.

 

Chiar dacă tronsonul a fost reabilitat de curând, la nivelul trecerii de tramvai de pe Șoseaua de Centură, în dreptul Grădinii Zoologice, șoferii sunt nevoiți să încetinească, sau să execute mai multe manevre pentru a trece în siguranță peste șinele de tramvai.

 

 

S-a dat ordinul de remediere, considerăm că într-o săptămână și jumătate, cel mult, vor pune un strat de asfalt acolo. Sunt tirurile acelea încărcate și ați văzut, am asfaltat toate centurile municipiului Brăila, dar în mod constant și regulat, atunci când avem treceri la nivel cu tramvaiul, pentru că cele de cale ferată nu sunt ale municipiului Brăila, datorită traficului tirurilor, ele trebuie întreținute periodic”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

1 COMENTARIU

  1. Trecere de cale ferată spre bac Smârdan e în municipiul Brăila și e jale!!! Au apărut gropi! Iar ne facem de ras la cei ce tranzitează municipiul spre Deltă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.