Primarul municipiului Brăila consideră că PSD ar avea șanse reale, la alegerile prezidențiale, dacă Cex-ul va decide să meargă cu un alt candidat în cursa pentru Cotroceni.

 

Marian Dragomir a fost unul dintre primarii care s-au opus vehement politicilor duse de Liviu Dragnea și de apropiații acestuia, din fruntea PSD.

Eu mi-aș fi dorit ca Partidul Social Democrat să aibă mai mulți candidați din care să-l poată selecta pe cel mai bun, cel care ar fi avut cele mai multe voturi.

A fost o singură opțiune, fiind singura candidată, așa a decis președintele. Noi dacă am fi avut mai mulți candidați cu siguranță ne întâlneam pentru a decide pe care dintre ei să-l susținem, astfel încât să nu conteze funcția pe care o deține, în momentul de față, o persoană ci numărul de voturi pe care îl poate atrage Partidul Social Democrat”, a declarat Marian Dragomir.

 

 

Primarul a mărturisit că este curios să vadă dacă Viorica Dăncilă va rămâne până la final candidat al PSD-ului la prezidențiale, cu mențiunea că el nu va participa la aceste alegeri, fiind plecat în concediu.

Consider că există și alți candidați care ar putea atrage un număr mai mare de voturi(…) Da! Cred ferm și sunt convins că scorul PSD la alegerile prezidențiale, cu un alt candidat, în afara doamnei Viorica Dăncilă, va fi mult mai mare”, a adăugat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Articolul precedentRedescoperă ”Șezătoarea” – Vremuri de altă dată!
Articolul următorCele 3 echipe din Brăila vor juca în seria a II-a a Ligii a 3-a