Primarul comunei Chiscani, somat de PSD să reconsidere asocierea cu Brăila pentru salvarea stațiunii Lacu Sărat!

Lacu Sărat a fost subiectul zilei de azi, în toată administrația brăileană. În ceea ce privește asocierea cu comuna Chiscani, pentru a investi în reabilitarea stațiunii, Ion Rotaru, președintele PSD(șeful direct al primarului comunei Chiscani), a declarat că, Costică Cojea este hotărât pentru a face această asociere.

 

Timp de zece ani, primăriile din Brăila și Chiscani s-au luptat între ele pentru stăpânirea locului. A câștigat în instanță edilul din Chiscani.

În urmă cu o lună, într-un interviu acordat la ProTV, Costică Cojea spunea că nu are niciun interes în a investi bani în stațiunea Lacu Sărat, din simplul motiv că nu-i va aduce niciun beneficiu lui personal și nici comunei de care răspunde. Acum, se pare că Rotaru nu îi va mai accepta scuzele primarului Cojea.

 

 

Atât Consiliul Local, Primăria Brăila, dar și Consiliul Județean am aprobat, prin unanimitate de voturi, asocierea cu comuna Chiscani. Știm cu toții că acolo s-au împotmolit lucrurile, dar ei au încă timp să revină. La un moment dat, orgoliile unui primar, dintr-o comună, nu trebuie să obtureze dezvoltarea unei stațiuni. Dacă revin printr-o Hotărâre de Consiliu Local, la Chiscani, și înțeleg că au greșit în acel moment, noi punem pe primul plan interesul dezvoltării stațiunii, dincolo de greșelile pe care le-au făcut ei, la un moment dat”, a declarat primarul Marian Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.