Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local, consilierul Lucian Căprariu a atras atenția asupra lucrărilor efectuate de CUP Dunărea sau Electrica, societăți care au spart asfaltul pentru diferite lucrări, însă nu s-au îngrijit să aducă șoseaua la forma inițială, așa cum prevede legea.

Căprariu a dat două exemple de astfel de lucrări care nu au fost rezolvate de foarte mult timp.

Pe strada Nicolae Bălcescu și pe Campiniu, situația continuă. Nu știu cine a intervenit, poate nu o fi Electrica, în schimb sunt curios să știu când se va rezolva și având în vedere perioada, ce amenzi s-au dat?”, a întrebat Lucian Căprariu.

 

 

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir a declarat că nu va mai permite societăților să facă lucrări la infrastructură, până nu le termină pe cele începute deja.

Societaățile care nu au adus procesele verbale de recepție, la terminarea lucrărilor pentru zonele afectate, nu au mai primit alte avize de spargere. Până când nu termini, nu-ți mai dăm voie să spargi altceva.

Sunt, în schimb, câteva zone de la Electrica, unde lucrările au fost făcute anul trecut și nu au asfaltat. Am avut o discuție cu domnul director Rădulescu, care mi-a spus că societatea este pregătită să intervină. Săptămâna trecută a plouat, sperăm săptămâna aceasta, sau cel târziu săptămâna viitoare să finalizeze lucrările”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Articolul precedentRespectați persoanele cu dizabilități
Articolul următorUn an şi patru luni va sta după gratii un brăilean care s-a urcat la volan beat și fără permis!