Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, consideră că unele din nemulțumirile pacienților sunt rău intenționate și fac parte dintr-o propagandă negativă, care nu aduce niciun beneficiu spitalului.

Chiriac consideră că eforturile lui de a aduce medici noi, în spital, vor fi în zadar, pentru că medicii vor afla, probabil din presă, ce fel de echipă este în spitalul din Brăila.

Avem în plan anul acesta angajarea cât mai multor medici de specialitate, acolo unde lipsesc. Deficitul încă este foarte mare și medicii sunt găsiți foarte greu. Dacă vom continua cu această propagandă negativă asupra Spitalului Județean – să știți că medicii se orientează și asupra echipei.

Eu nu spun că lucrurile merg bine și că toată treaba pică în spatele managerului, dar acolo trebuie să fie o echipă, ceea ce nu s-a întamplat de foarte mult timp. Unii dintre dumneavoastră știți foarte bine care era realitatea înainte. Erau găști, gășculițe. Eu încerc să formăm o echipă managerială”, a declarat Iulian Chiriac.

Președintele Consiliului Județean a mai declarat că sunt foarte multe lucruri pe care le-a făcut în spital, dar care nu se văd.

Articolul precedent71 de permise și certificate de înmatriculare, reținute doar în ultima săptămână!
Articolul următorFără curent în perioada 4 – 8 martie, între orele 08:00-17:00!