Punem Brăila pe harta roboticii

ROBOFEST
ROBOFEST

Brăila Mall va găzdui sâmbătă, 16 martie 2019, începând cu ora 18.00, competiția amicală ROBOFEST la care participă trei echipe de tineri roboticieni din Brăila și Galați.

Evenimentul reprezintă o avanpremieră a competiției BRD First Tech Challenge (FTC), implementată în România de Asociația „Nație Prin Educație”, care va avea loc  la București în perioada 24-26 martie 2019. „Helix”, „Velocity” și „Byteforce” sunt cele trei echipe pe care brăilenii le vor vedea sâmbătă în acțiune. Roboții construiți și programați de ei vor demonstra că sunt pregătiți să treacă testul pentru următorul sezon al celebrei competiții.

Elevii de liceu din echipele participante și mentorii lor vor fi acolo pentru a promova robotica, programarea și activitățile STEM (Ştiinţă, Tehnologie, Inginerie, Matematică).  În cadrul prezentărilor interactive cei interesați pot afla detalii tehnice, iar copiii pot testa roboții.

Brăilenii sunt așteptați la Brăila Mall, în zona Cinema City, să-i cunoașteți și să-i încurajați pe tinerii creatori de roboți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.