Punte peste timp

Muzeul Brăilei „Carol I” găzduiește joi, 21 noiembrie 2019, ora 16, la sediul din Piața Traian nr. 3, sala „Regele Ferdinand și Regina Maria”, un spectacol de muzică și poezie organizat și coordonat de Valentina Vintilă, profesor la Liceul Teoretic „Mihail Sebastian” Brăila. 

Invitat de onoare la acest spectacol este poeta Georgeta Muscă-Oană.

În program este inclus un recital de poezie susținut de poeta Georgeta Muscă-Oană și elevii: Aldea Viviana, Cherecheș Beatrice, Epure Cristina, pe acorduri muzicale de chitară, în interpretarea elevilor: Andrei Ivanov, Ana-Maria Balaban; de vioară, în interpretarea elevei Gabriela Constantin; de pian, în interpretarea elevilor: Ana-Maria Balaban, Andrei Ivanov și de canto, în interpretarea elevelor Ana-Maria Balaban și Diana Iancu.

Spectacolul va conține și un moment de dans artistic în interpretarea elevilor: Baran Biyikoglu și Daria Manolache, urmat de un teatru-monolog în interpretarea elevei Denisa Crăciun.

Evenimentul mai cuprinde și o expoziție de pictură realizată de profesorii Cătălin Batâr și Daniela-Florentina Oană și elevii: Ana-Maria Balaban, Andrei Constantinescu, Ioana Liga, Mihaela Voinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.