N-a respectat indicatorul ”Cedează Trecerea” și a intrat cu mașina într-un stâlp și apoi în peretele unei case

Luni seara, şoferul unui Mercedes nu a respectat semnficaţia indicatorului rutier ”Cedează trecerea” şi a lovit un autoturism BMW  care circula regulamentar . În urma impactului, primul autoturism a lovit un stâlp care s-a rupt şi a căzut peste maşina care s-a oprit în peretele unei case.  

Evenimentul s-a produs în cartierul Nedelcu Chercea, din cauza unui şofer care nu a respectat un indicator rutier. Potrivit poliţiştilor, în jurul orei 20.30, un şofer de 45 de ani, care conducea un autoturism Mercedes pe strada Sf. Filofteia, la intersecţia cu strada Ioan Slavici nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează Trecerea” și a intrat în coliziune cu un autoturism BMW care era condus regulamentar de un şofer de 45 de ani din Brăila, care circula regulamentar pe strada Ioan Slavici.

În urma impactului, maşina lovită a fost proiectată într-un stâlp care s-a rupt şi a căzut pe capota autoturismului BMW. Au rezultat doar pagube materiale. Autoturismul Mercedes a ricoşat în gardul unei case din zonă.

Şoferul vinovat a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.