Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, prin intermediul Serviciului Resurse Umane desfăşoară, în perioada imediat următoare, activităţi specifice de recrutare şi selecţie a candidaţilor în vederea participării la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea ianuarie 2019, astfel:

  1. Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr”- Câmpina – 1300 de locuri;
  2. Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan”- Cluj-Napoca – 300 de locuri.

Locurile sunt comune pentru femei și bărbați.

Activitățile privind procedura de admitere sunt structurate în trei etape:

ETAPA 1 de selecție – se realizează la unitățile care au recrutat candidații și presupune organizarea și desfășurarea evaluării psihologice și a examinării medicale;

ETAPA a II-a de selecție – eliminatorie, se realizează la instituțiile de învățământ și presupune organizarea și desfășurarea contravizitei medicale și verificarea aptitudinilor fizice;

ETAPA a III-a de selecție – presupune organizarea și desfășurarea probei de verificare a cunoștințelor – la instituțiile de învățământ.

Înscrierea și depunerea dosarelor în volum complet se face în zilele de marti, miercuri și joi, între orele 11:30 – 15:30, la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Brăila, situat în municipiul Braila, str. Mihail Sebastian, nr. 10 – 12, jud. Brăila.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la sediul instituţiei (în intervalul orar sus menţionat) sau la telefon 0239/606100, interior 20111.

Data limită până la care candidaţii vor depune dosarul de recrutare în volum complet este 14.12.2018, ora 16:00.

Candidaţii sunt rugaţi să consulte permanent pagina de internet a inspectoratului, unde vor fi afişate periodic date şi informaţii privind activităţile în legătură cu recrutarea şi selecţia: http:www.br.politiaromana.ro./Admitere ianuarie 2019.

Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs se afișează pe site-ul oficial al fiecărei instituții de învățământ, care trebuie consultat permanent.

Site-urile oficiale ale instituţiilor de învăţământ :

  1. ŞCOALA DE AGENŢI DE POLIŢIE „VASILE LASCĂR” CÂMPINA

http://www.scoalapolitie.ro; e-mail:[email protected]

  1. ŞCOALA DE AGENŢI DE POLIŢIE „SEPTIMIU MUREŞAN” CLUJ-NAPOCA

http://www.scoalapolcj.ro; e-mail: [email protected]

Articolul precedent30 angajatori și peste 370 locuri de muncă vacante pentru absolvenți
Articolul următorCum te poți feri de fraudele prin SMS, e-mail sau apel telefonic