Recrutări și selecții la MAI! Vezi aici care sunt condițiile!

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, prin intermediul Serviciului Resurse Umane desfăşoară, în perioada imediat următoare, activităţi specifice de recrutare şi selecţie a candidaţilor în vederea participării la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea ianuarie 2019, astfel:

  1. Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr”- Câmpina – 1300 de locuri;
  2. Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan”- Cluj-Napoca – 300 de locuri.

Locurile sunt comune pentru femei și bărbați.

Activitățile privind procedura de admitere sunt structurate în trei etape:

ETAPA 1 de selecție – se realizează la unitățile care au recrutat candidații și presupune organizarea și desfășurarea evaluării psihologice și a examinării medicale;

ETAPA a II-a de selecție – eliminatorie, se realizează la instituțiile de învățământ și presupune organizarea și desfășurarea contravizitei medicale și verificarea aptitudinilor fizice;

ETAPA a III-a de selecție – presupune organizarea și desfășurarea probei de verificare a cunoștințelor – la instituțiile de învățământ.

Înscrierea și depunerea dosarelor în volum complet se face în zilele de marti, miercuri și joi, între orele 11:30 – 15:30, la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Brăila, situat în municipiul Braila, str. Mihail Sebastian, nr. 10 – 12, jud. Brăila.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la sediul instituţiei (în intervalul orar sus menţionat) sau la telefon 0239/606100, interior 20111.

Data limită până la care candidaţii vor depune dosarul de recrutare în volum complet este 14.12.2018, ora 16:00.

Candidaţii sunt rugaţi să consulte permanent pagina de internet a inspectoratului, unde vor fi afişate periodic date şi informaţii privind activităţile în legătură cu recrutarea şi selecţia: http:www.br.politiaromana.ro./Admitere ianuarie 2019.

Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs se afișează pe site-ul oficial al fiecărei instituții de învățământ, care trebuie consultat permanent.

Site-urile oficiale ale instituţiilor de învăţământ :

  1. ŞCOALA DE AGENŢI DE POLIŢIE „VASILE LASCĂR” CÂMPINA

http://www.scoalapolitie.ro; e-mail:[email protected]

  1. ŞCOALA DE AGENŢI DE POLIŢIE „SEPTIMIU MUREŞAN” CLUJ-NAPOCA

http://www.scoalapolcj.ro; e-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.