30 angajatori și peste 370 locuri de muncă vacante pentru absolvenți

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila a organizat vineri,                 19 octombrie 2018, ora 900, acţiunea “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi la Facultatea de Inginerie și Agronomie Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, Calea Călărașilor, nr.29.

La acest eveniment au participat 30 angajatori cu peste 370 locuri de munca vacante, în următoarele domenii de activitate: fabricarea utilajelor pentru extracție și construcții; fabricarea de articole de lenjerie de corp; prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe; producția de metale feroase sub forme primare și de feroaliaje; construcții; repararea și întreținerea navelor și bărcilor; activități de telecomunicații prin rețele cu cablu; comerț; etc.

La bursă au participat 285 persoane interesate de oferta de locuri de muncă (197 în municipiul Brăila și 88 în orașul Însurăței).

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dunărea” al Județului Brăila a promovat la acest eveniment profesiile din domeniul situațiilor de urgență și a popularizat oferta educațională în ceea ce privește recrutarea candidaților pentru admiterea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești-sesiunea ianuarie 2019.

De asemenea, Centrul Militar Județean Brăila – Biroul Informare Recrutare, a prezentat oferta de învățământ a Ministerului Apararii Nationale pentru anul 2019.

In vederea facilitării inserției pe piața muncii a absolvenților de învățământ, au participat la bursa și elevi din anii terminali de la Colegiul Tehnic „Panait Istrati” Brăila, Liceul Teoretic „Panait Cerna” Brăila și Liceul cu Program Sportiv – Brăila, care au intrat în contact direct cu angajatorii prezenți la bursă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.