Rezultatele etapei a 16-a din Liga a 4-a

Sâmbătă va fi stabilit programul Ligilor a 4-a și a 5-a
Sâmbătă va fi stabilit programul Ligilor a 4-a și a 5-a

Liga a 4-a brăileană la fotbal a programat sâmbătă, 23 martie, meciurile etapei a 16-a, antepenultima a sezonului regulat. Viitorul Ianca s-a distanțat la 9 puncte de ocupanta locului 2, Victoria Traian, profitând de un nou pas greșit al echipei pregătite de Puiu Antohi. 

Rezultatele înregistrate în etapa a 16-a din Liga a 4-a:

Pandurii Tudor Vladimirescu – Voința Șuțești 2-5 (2-2). Pentru gazde au marcat: Drăgulin (13) și Sfîrtoc (30). Gourile învingătorilor au fost marcate de: Ion Șerbănescu (17, 45, 84, 90+2) și Iulian Bogoș (75).  La juniori A1 Pandurii Tudor Vladimirescu a câștigat cu 6-1.

Victoria Traian – Voința Vișani 0-0. Meciul s-a jucat pe terenul din comuna Tudor Vladimirescu, stadionul din Traian fiind în renovare. Victoria Traian, considerată gazdă a partidei, nu a putut să treacă de Voința Vișani și meciul s-a încheiat cu o ”remiză albă”. La juniori A1 Voința Vișani a câștigat cu 5-0.

Dunărea Tichilești – ACS Comunal Cazasu 0-3 (0-2). Echipa din Cazasu s-a impus fără probleme pe terenul ultimei clasate. Golurile au fost marcate de: Toader (12), Sorin Techiu (31) și Datcu (89). La juniori A1 Comunal cazasu a câștigat cu 4-1 și se menține pe primul loc în clasament.

Viitorul Ianca – AFC Urleasca 2-0 (0-0). Meciul jucat pe terenul din Plopu a fost un adevărat derby ținând cont de loturile de jucători pe care le au acum cele două formații. După o primă repriză fără goluri, în partea a doua Viitorul Ianca a marcat de două ori prin Ionuț Matei în minutul 57 și Emmanuel Ndigwe în minutul 77, obținând toate punctele puse în joc.

Viitorul Ianca: Cristian Mitrea – Daniel Cazan, Cătălin Stănciulescu, Valentin Ioniță, Cosmin Constantin Necoară (min. 83 Alexandru Cireașă) – Ionel Pană (min. 90 Cristinel Pisică), Victor Olenic, Marius Dima, Emmanuel Ndigwe (min. 80 Adrian Postolea) – Ionuț Matei, Marius Coman (min. 59 Andrei Crăciun).

AFC Urleasca: George Tudor – Răzvan Surdeanu (min. 79 Dănuț Dumitrescu), Teodror Lupașcu, Georgian Pârlog, Adrian Coman – Cristian Pascu (min. 57 Robert Popescu), Gigel Costache – Ionuț Văsîi, Manuel Pârlițeanu, Vali Dumitrana (min. 83 Bogdan Baciu) – Silviu Crăciun.

La juniori A1 AFC Urleasca a câștigat cu 3-2 și a complicat și mai mult lupta pentru titlul de campioană.

Cu două etape înaintea încheierii sezonului regulat, Viitorul Ianca este lider în clasamentul seniorilor Ligii a 4-a, cu 40 de puncte. Pe locul 2 se menține Victoria Traian, cu 31 de puncte și ambele echipe sunt sigure că vor rămâne pe aceste locuri și la finalul sezonului regulat indiferent de rezultatele ultimelor etape.Pe locurile 3 și 4, cu câte 24 de puncte fiecare, se află Viitorul Șuțești și Voința Vișani.

În clasamentul echipelor de juniori A1 lider este ACS Comunal Cazasu cu 34 de puncte, urmată de Viitorul Ianca cu 30 de puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.