Sâmbătă au fost programate meciurile din etapa a II-a a Ligii a 4-a. A fost o etapă dominată de echipele gazdă, care au câștigat 4 din cele 5 partide disputate. Singura victorie a oaspeților a fost a celor de la Voința Vișani în deplasarea de la Berteștii de Jos. Victoria Traian a realizat scorul etapei în meciul cu Dacia Unirea 2 Brăila, pe care a învins-o cu 6-0. Mușat, Matei și Fătu au fost golgheterii acestei etape, cu câte două goluri marcate.

Rezultatele înregistrate în etapa a II-a din Liga a 4-a:

Viitorul Însurăței – Viitorul Șuțești 2-1 (0-0). Au marcat: Valentin Ion (47), Daniel Dolea (53), respectiv Alin Ciocan (56). La juniori A1 scorul a fost egal, 6-6!

Sportul Chiscani – ACS Comunal Cazasu 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 88 de Marin Iordache. Juniorii de la Cazasu au câștigat cu 8-1.

Dacia Bertești – Voința Vișani 0-4 (0-1). Golurile au fost marcate de: Ionuț Andone (44), Daniel Bulancea (51) și Cristian Mușat (70, 90+2). La juniori A1 gazdele s-au impus cu 9-0!

Victoria Traian – Dacia Unirea 2 Brăila 6-0 (4-0). Dumitrana a deschis scorul în minutul 1, iar Ionuț Matei a majorat diferența în minutul 14. După alte 14 minute Costel Roșu a înscris pentru 3-0, iar în minutul 41 Șerbănescu a marcat pentru 4-0. În minutul 48 Zaharia a înscris golul de 5-0, iar în minutul 68 Ionuț Matei a marcat golul care a stabilit rezultatul final. La juniori A1 echipa din Traian a câștigat cu 2-1.

Pentru Victoria Traian au jucat: Tunea – V. Dumitrana, I. Șerbănescu, Orășanu, P. Ghețu, A. Zăgan, C. Chivu, C. Roșu, I. Matei, E. Moldoveanu. În repriza a doua au mai intrat: Nejneru, Păduraru, Zaharia și Baciu, care i-au înlocuit pe Dumitrana, Orășanu, Șerbănescu și I. Matei.

Pentru Dacia Unirea 2 Brăila au jucat: Chirilă – Dobre, Moroianu, B. Petre, Sasu, Graur, Munteanu, Mihalcea, Robu, Duțu, Cristea. În repriza a doua au intrat Sava, Băcanu, Sloată și Gheorghiu, care i-au înlocuit pe Robu, Cristea, Mihalcea și Duțu.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Dinamic Unirea 5-1 (3-0). Au marcat; Fătu (23, 25), Goleanu (29), Buriu (62), Stancu (84), respectiv Belivacă (65). La juniori A1 oaspeții au câștigat cu 7-1.

Voința Plopu a stat în această etapă.

Pe primele 4 locuri, cu câte 6 puncte, se află Victoria Traian, Pandurii Tudor Vladimirescu, Sportul Chiscani și Viitorul Însurăței.