Rezultatele înregistrate în etapa a II-a din liga a 4-a
Rezultatele înregistrate în etapa a II-a din liga a 4-a

Sâmbătă au fost programate meciurile din etapa a II-a a Ligii a 4-a. A fost o etapă dominată de echipele gazdă, care au câștigat 4 din cele 5 partide disputate. Singura victorie a oaspeților a fost a celor de la Voința Vișani în deplasarea de la Berteștii de Jos. Victoria Traian a realizat scorul etapei în meciul cu Dacia Unirea 2 Brăila, pe care a învins-o cu 6-0. Mușat, Matei și Fătu au fost golgheterii acestei etape, cu câte două goluri marcate.

Rezultatele înregistrate în etapa a II-a din Liga a 4-a:

Viitorul Însurăței – Viitorul Șuțești 2-1 (0-0). Au marcat: Valentin Ion (47), Daniel Dolea (53), respectiv Alin Ciocan (56). La juniori A1 scorul a fost egal, 6-6!

Sportul Chiscani – ACS Comunal Cazasu 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 88 de Marin Iordache. Juniorii de la Cazasu au câștigat cu 8-1.

Dacia Bertești – Voința Vișani 0-4 (0-1). Golurile au fost marcate de: Ionuț Andone (44), Daniel Bulancea (51) și Cristian Mușat (70, 90+2). La juniori A1 gazdele s-au impus cu 9-0!

Victoria Traian – Dacia Unirea 2 Brăila 6-0 (4-0). Dumitrana a deschis scorul în minutul 1, iar Ionuț Matei a majorat diferența în minutul 14. După alte 14 minute Costel Roșu a înscris pentru 3-0, iar în minutul 41 Șerbănescu a marcat pentru 4-0. În minutul 48 Zaharia a înscris golul de 5-0, iar în minutul 68 Ionuț Matei a marcat golul care a stabilit rezultatul final. La juniori A1 echipa din Traian a câștigat cu 2-1.

Pentru Victoria Traian au jucat: Tunea – V. Dumitrana, I. Șerbănescu, Orășanu, P. Ghețu, A. Zăgan, C. Chivu, C. Roșu, I. Matei, E. Moldoveanu. În repriza a doua au mai intrat: Nejneru, Păduraru, Zaharia și Baciu, care i-au înlocuit pe Dumitrana, Orășanu, Șerbănescu și I. Matei.

Pentru Dacia Unirea 2 Brăila au jucat: Chirilă – Dobre, Moroianu, B. Petre, Sasu, Graur, Munteanu, Mihalcea, Robu, Duțu, Cristea. În repriza a doua au intrat Sava, Băcanu, Sloată și Gheorghiu, care i-au înlocuit pe Robu, Cristea, Mihalcea și Duțu.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Dinamic Unirea 5-1 (3-0). Au marcat; Fătu (23, 25), Goleanu (29), Buriu (62), Stancu (84), respectiv Belivacă (65). La juniori A1 oaspeții au câștigat cu 7-1.

Voința Plopu a stat în această etapă.

Pe primele 4 locuri, cu câte 6 puncte, se află Victoria Traian, Pandurii Tudor Vladimirescu, Sportul Chiscani și Viitorul Însurăței.

Articolul precedentȘoferi care emanau halenă alcoolică depistați de polițiștii brăileni
Articolul următorFEDER va investi 363,3 milioane de euro pentru construcţia podului de la Brăila