Rîndunică a câștigat concursul pentru funcția de director executiv al Casei Județene de Pensii Brăila

Actualmente secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Marius Adrian Rândunică a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de director exeutiv al Casei Județene de Pensii Brăila. 

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Muncii și Justiției Sociale,  Adrian Rîndunică, susținut de PSD Brăila pentru această funcție, și-a asigurat un loc de conducere pe următorii ani în eventualitatea în care Guvernul Dăncilă va cădea în urma moțiunii de cenzură de joia viitoare. Rîndunică a participat la concursul pentru funcția de director executiv al Casei Județene de Pensii Brăila, loc rămas vacant după demisia lui Sorin Enache. Acualul secretar de stat cu un punctaj de 98.8 a fost declarat “Admis” în urma concursului desfășurat pe 1 octombrie, la care a mai participat Laura Magdalena Vasilache, care a obținut 85.2 puncte. La proba scrisă Rîndunică, iar contracandidata sa a obținut 93.8 puncte.

Consilierul județean PNL Ovidiu Nechita a anunțat public încă din primăvară, după ce Enache a demisionat din funcție și a optat pentru funcția de director adjunct, că Rîndunică urmează să fie viitorul director executiv al Casei de Pensii Brăila.

Concursul organizat pe 1 octombrie a.c. a fost al doilea după vacantarea postului, după ce la concursul din vară niciunul dintre cei doi candidați nu au întrunit punctajul necesar pentru a câștiga postul. 

Adrian Rîndunică ar putea să rămână secretar de stat la Ministerul Muncii și Justiției Sociale până la instalarea unui alt guvern, în care să nu mai aibă susținere politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.