Antrenorul principal al HC Dunărea Brăila a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, programul de pregătire al echipei sale până la debutul noului sezon. 

Până pe 20 iulie a.c., HC Dunărea se va pregăti la Brăila, iar în zilele de 13 și 14 iulie va susține două partide de verificare cu nou promovata în Liga Națională, AHCM Slobozia. După 20 iulie echipa brăileană va pleca într-un cantonament montan la Cheile Grădiștei, unde vor mai face încă 2-3 jocuri de pregătire.

Pe 30 și 31 iulie, după cantonamentul de la Cheile Grădiștei, echipa va merge la cisnădie pentru două meciuri de pregătire cu Măgura Cisnădie, apoi jucătoarele vor avea patru zile libere pentru a-și mai rezolva din problemele personale.

Din 5 august echipa va continua pregătirea la Brăila și în fiecare weekend vor fi jocuri de pregătire, printre care și un turneu la Buzău.

Articolul precedentFemeie în vârstă de 65 de ani, dispărută de la domiciliu! Familia cere ajutorul brăilenilor pentru a o găsi!
Articolul următorUn taximetrist și-a lăsat clientul fără telefon mobil! Șoferul are dosar penal și va rămâne fără loc de muncă