La data de 28 iunie, poliţiştii brăileni l-au identificat pe un bărbat bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt.

 

Vineri, 28 iunie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigații Criminale l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Brăila, bănuit că, în cursul zilei de 15 martie, în timp ce conducea un vehicul în regim de taxi, i-ar fi sustras telefonul mobil unui client.

În fapt, la data de 19 martie, ora 12:30, la sediul Poliției Municipiului Brăila s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Însurăței, care a reclamat că, în urmă cu 4 zile, respectiv în ziua de 15 martie, în jurul orei 09:00, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în ziua respectivă, persoana prejudiciată   s-ar fi deplasat cu un taxi, pe raza municipiului, având asupra sa telefonul mobil, iar la scurt timp de la coborârea din autoturism a constatat lipsa acestuia.

Prejudiciul, în valoare de 1.200 de lei, a fost recuperat de polițiști, iar pe numele bănuitului a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Articolul precedentRoșca a prezentat programul pregătirilor pe care HC Dunărea Brăila îl va avea până la startul campionatului
Articolul următorMomente de reculegere în cadrul celor două consilii