Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 8: ”Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale”, prioritate de investiții 8.1. Obiectivul proiectului îl reprezintă ”Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență” – UPU.

Valoarea totală a contractului este de 6.002.157,58 lei, din care 70% reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională, 28% valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național și 2% valoarea cofinanțării eligibile a Beneficiarului.

Prin acest proiect se dorește:

  • Reabilitarea și modernizarea infrastructurii Secției – Unitate de Primiri Urgențe – din cadrul Spitalului Județean Brăila
  • Achiziționarea de echipamente/dotări necesare funcționării Secției UPU Brăila.

Proiectul are o perioadă de implementare de 56 de luni, respectiv între 18.10.2017(dată la care s-a început depunerea documentației) – 31.05.2022.

În urma implementării proiectului, va rezulta o secție UPU modernă, cu o capacitate sporită de a asigura locuitorilor județului Brăila, servicii de acordare a primului ajutor, specializat pentru toate categoriile de urgențe, medico-chirurgicale, în condiții de eficiență sporită.

Articolul precedentLocatarii unui bloc din Brăila terorizați de un locatar care a distrus casa scării cu o macetă
Articolul următorPrimarul le-a pus gând rău asfaltatorilor: ”Nu vom recepționa nicio lucrare prost făcută!”