Să-l ajutăm pe Viorel să învingă cancerul

Vineri, 14 decembrie 2018, în intervalul orar 09.00 – 13.00, caporalul Laurențiu Cobzaru, militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, județul Galați și reprezent al unui grup de alergători de semimaraton, maraton și ultramaraton din Galați și Brăila, în colaborare cu personalul Inspectoratul pentru Situații de Urgență  “Dunărea” al județului Brăila, vor organiza un semimaraton, cu scop caritabil, pentru plutonierul adjutant Viorel Dima, pompier la I.S.U. Brăila, diagnosticat recent cu cancer esofagian cu metastaze la ficat.

De când a aflat că suferă de cancer esofagian cu metastaze la ficat viața lui și a familiei sale s-a schimbat complet. În România mai mulți medici nu i-au dat șanse la viață, deoarece tumora s-a extins la ficat. O șansă i-a dat-o medicul oncolog de la spitalul St. Josef din Viena, însă va trebui să facă în prima parte a terapiei 4 cure de citostatice extrem de costisitoare. O singură cura costa între 6000 și 8000 de euro. Plutonierul adjutant Viorel Dima este tatăl unei fete în vârstă de 13 ani.

Itinerariul propus de organizator pentru acest maraton caritabil este: sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”General Eremia Grigorescu” al județului Galați (Strada Mihai Bravu) – Strada Gării – Strada Domnească – Strada Navelor – Bulevardul Marea Unire – Bulevardul Dunărea – Strada Stadionului – Strada Oțelarilor – DN 22B Dig Galați – Brăila – Bulevardul Dorbanților – sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dunărea” al județului Brăila. Sosirea la ISU Brăila este prognozată a fi în jurul orei 12.30.

La acţiunea caritabilă va participa personal din cadrul unităților Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale și Ministerului de Justiție, un poliţist local brăilean, dar şi câţiva sportivi din Brăila şi Galaţi.

Startul se va da din faţa sediului ISU Galaţi, începând cu ora 9.00. Pe lângă cei 20 de participanţi care vor alerga pe tot parcursul cursei, se vor alătura de la intrarea în municipiul Brăila, 25 de pompieri din cadrul ISU Brăila.

Pe timpul semimaratonului alergătorii vor purta Drapelul Național inscripționat cu logoul Centenarului ”România 100”, siglele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dunărea” al județului Brăila și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”General Eremia Grigorescu” al județului Galați, care va fi oferit unui membru al familiei plt. adj. Dima Viorel, la sosire, în semn de respect, din partea tuturor alergătorilor.

Pe reţeaua de socializare Facebook a fost creată o pagină de donaţii online, unde sunt ataşate inclusiv documente medicale doveditoare, link-ul fiind: https://www.facebook.com/donate/189713618584579/2061086394005554/

Există şi alternativa contului bancar deschis la BRD, pe numele soţiei Dima Loredana Adriana.

Cont în LEI: RO26BRDE090SV54344450900

Cont EURO: RO22BRDE090SV54344530900

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.