Reabilitarea drumurilor a fost o prioritate în prima jumătate de mandat! Majoritatea șantierelor se vor finaliza în 2019!

 

Președintele Consiliului Județean este încrezător în faptul că 2019 va fi un an cu o productivitate remarcabilă în ceea ce privește infrastructura județului. Majoritatea proiectelor pe PNDL au fost semnate și demarate, rămâne de revizuit un singur proiect al drumului ce leagă stațiunea Blasova.

”În 2019 vom avea 50 de km de drum, pe noul Acord Cadru, ca și sumă 50 de km – reabilitat. Pentru alți 60 de km avem deja contractul semnat și sperăm ca aceștia să fie finalizați în 2020. Avem certitudinea că vom semna contractul de finanțare pe drumul care leagă Gropeni de Silistraru și Unirea – 18.5 km și vom finaliza tot ce înseamnă proiecte PNDL, pentru că le-am semnat aproape pe toate. Mai este unul și vă spun că acela o să-l revizuim. Cel de pe 255A, care leagă Cotul Lung, este aproape gata, în primăvară se va termina. Cel de la Lișcoteanca este aproape gata. Pe drumul din baltă, de la Mărașu, se lucrază în continuare și sperăm ca la anu să fie gata și acela. Am avansat cu drumul de la Victoria, la anu se poate turna covorul și va fi dat în folosință”, a declarat președintele Iulian Chiriac.

 

 

În ceea ce privește DC59, din baltă, care leagă Blasova, Consiliul Județean a hotărât împreună cu proiectantul să toarne beton, pentru că tot coridorul de acolo are la bază beton și nu se putea turna asfalt doar pe această porțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.