SAJ Brăila își reînnoiește conducerea în jurul Vioricăi Iuga
SAJ Brăila își reînnoiește conducerea în jurul Vioricăi Iuga

Ieri au fost afișate rezultate finale la concursul pentru postul de director medical, director economic, director tehnic și asistent șef la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila. Doar pentru postul de director medical și asistent șef au fost câte doi candidați pe loc, pentru celelalte două posturi la concurs a participat câte un singur candidat.

Pentru postul de director medical, la proba scrisă ambii candidați au fost declaraţi admişi, cu note de peste 9. Este vorba despre dr. Victoria Tîgîrlaş, fost director medical interimar la SAJ Brăila, care a obţinut nota 9.80, şi dr. Dorin Giol, medic ambulanţier, care a obţinut un punctaj mai mic, respectiv 9.40. După ce au susţinut şi proiectele de specialitate şi interviurile de selecţie, dr. Tîgîrlaş a obţinut cele mai mari note, respectiv 9.33 şi 9.10, în timp ce contracandidatul său, dr.Giol a obţinut notele 9.15 şi 8.80, obţinând o medie finală de 9.12, faţă de 9.41 cât a obţinut contracandidata sa. Dacă rezultatele nu vor fi contestate astăzi, noul director medical la SAJ Brăila va fi dr. Victoria Tîgîrlaş.

Din comisia de concurs pentru postul de director medical au făcut parte doi membri, un secretar, un observator şi președintele comisiei, managerul SAJ Brăila, dr. Viorica Iuga.

Postul de director medical este ocupat în acest moment de dr. Florin Ştefan,  fost manager general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila vreme de 14 ani, de altfel, şi primul director al SAJ Brăila, după desprinderea Serviciului de Ambulanță de Spitalul Judeţean în urmă cu 25 de ani. Acesta a ocupat ulterior şi postul de director medical ca interimar.

Postul de director economic a fost câștigat de ec. Daniela Corina Mihăescu, care a obținut media finală după cele trei probe de 8.97. Postul de diretor tehnic a fost câștigat în urma concursului de Viorel Elefterie Perianu, cu media 9.20.

Pentru postul de asistent șef al SAJ Brăila au concurat Maria Marinela Oprea și Mihaela Dudău. Deși la proba scrisă Dudău a obținut nota 10.00, la proiectul de specialitate și la interviu a luat 8.00 și a fost astfel depășită la media punctajelor de Oprea, care a fost declarată admisă cu media 9.19.

Articolul precedentMinoră violată și tâlhărită! Poliția, pe urmele celor patru suspecți!
Articolul următorPolițiștii caută o persoană dispărută de pe teritoriul Elveției