În zilele de 12 şi 13 decembrie a.c., poliţiştii i-au depistat, pe raza judeţului Brăila, pe doi bărbaţi care transportau bunuri fără a deţine documente justificative ale acestora. 

La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 16:30, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pe Calea Călăraşilor, din municipiul Brăila, pe un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce transporta cu un autovehicul articole vestimentare fără a deţine documente justificative alea acestora.

În baza Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, bărbatul fiind sancţionat contravenţional cu amendă.

În cursul zilei de ieri, la ora 11:00, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca l-au oprit în trafic, pentru control, pe strada Şcolilor, din localitatea Mircea Vodă, pe un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 150 de kg deşeuri fieroase.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţinea documente de provenienţă ale acestora.

În baza Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, întreaga cantitate de fier vechi a fost ridicată în vederea confiscării şi predată unei unităţi de profil de pe raza oraşului Ianca, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă.

Articolul precedentUn primar din județul Vrancea mort într-un accident pe un drum județean din Brăila
Articolul următorCătălin Boboc: ”Dacă aș vedea că ar scrie ”realizat de Marian Dragomir”, nu mi-ar fi frică nicio secundă că asta înseamnă mai puține voturi pentru PNL!”