Sancțiunile nu îi opresc pe brăileni! Gunoaiele pun stăpânire pe terenurile virane

 

De la începutul anului 2018 și până în prezent, au fost identificate 41 de terenuri virane, lăsate de proprietari nesalubrizate și în paragină. În acest sens, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.700 lei.

Cele mai recente cazuri în care s-au aplicat sancțiuni contravenționale se referă la terenurile situate pe str. Catolică nr.2,  B-dul Independenței nr. 95 sau str. Danubiului nr. 13A. Astfel, proprietarul imobilului de pe str. Catolică a primit anul acesta două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 lei, proprietara imobilului de pe B-dul Independenței – o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 lei, iar proprietarul imobilului de pe str. Danubiului a primit, în perioada 2017 – 2018, 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.300 lei.

În ceea ce privește imobilele degradate, au fost aplicate, de la începutul anului, 27 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.300 lei. Printre cei care au fost amendați, se numără atât persoane fizice (ex. proprietarii imobilelor de pe str. Petru Maior nr.8 sau P-ța Traian nr. 4) cât și persoane juridice (ex. – SC. Venta Prodcom SRL pentru imobilul din str. M. Eminescu nr. 44 sau SC SC Crown Business & INDUSTRIAL Group SA Bucureşti pentru imobilul din str. Mihai Eminescu nr. 17).

”Facem mențiunea că, începând cu luna august a acestui an, conform HCLM nr. 418/30.08.2018, sancțiunile privind contravențiile săvârșite prin încălcarea normelor de gospodărire pe teritoriul municipiului Brăila au fost majorate, amenzile situându-se acum între 1.000 și 2.500 lei, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Poliția Locală Brăila va continua acțiunile specifice, până la remedierea deficiențelor constatate”, a declarat Tănase Georgică, șeful Poliției Locale din Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.