Tabarac acuză:”Domnul primar trebuie să înțeleagă ca el este principalul vinovat!”

 

Problemele transportului public local par să nu mai contenească, în ciuda investițiilor făcute în ultima perioadă. Brăilenii se plâng de faptul că așteaptă zeci de minute în stații, unii dintre ei fiind nevoiți să întârzie la muncă sau la școală.

”Domnul primar trebuie să înțeleagă ca el este principalul vinovat, încă de la început. Mă refer la momentul în care au fost eliminate acele maxi-taxi, pentru că nu a prevăzut acest lucru, că va fi un flux foarte mare de persoane care circulă cu mijloacele de transport în comun, iar acum au rămas cu Braicar-ul. Nu a făcut o investiție din timp. Noi am venit cu un proiect care a fost considerat ilegal. Mai târziu ne-am trezit că a fost trunchiat acel proiect și că au fost luate bucăți din el și implementate, prost din păcate”, a atras atenția consilierul PNL, Adrian Tabarac.

Liberalul a atras atenția asupra faptului că mijloacele de transport private au fost înlocuite cu autobuze de capacitate mică, care vin foarte rar în stații și nu asigura necesarul în toate zonele din Municipiul Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.