Săptămâna Europeană a Roboticii, la Brăila

 

Activitățile cuprind prezentări de echipamente și demonstrații practice și au scopul de a promova importanta acestei industrii în cele mai variate domenii. Săptămâna Roboticii se va încheia la bibliotecă cu Noaptea Albă a Roboților, care va avea loc sâmbătă seara, pe 23 noiembrie. Participanții se vor întâlni cu membrii echipei „Helix”, care au produs la Makerspace robotul cu același nume cu care au câștigat premiul întâi la categoria Collins Aerospace Innovate Award din cadrul concursului național BRD First Tech Challenge (FTC). Pe lângă acest premiu, echipa a ieșit pe locul 8 din 151 în clasamentul național.

Vă amintim că la Makerspace, un spațiu special amenajat în bibliotecă pentru activități tehnice bazate pe STEM (știință, tehnică, inginerie și matematică), se desfășoară din 2017 Clubul de Robotică, unde adolescenții deprind noi competențe și utilizează echipamente de ultimă tehnologie.

Persoane de contact pentru înscrieri cu clasa: Octavian Silviu Gheorghe, e-mail: [email protected], tel 0728128928 și Ștefăniță Alecu, e-mail: [email protected], tel 0746799045.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.