Șase percheziții în județul Brăila într-o cauză vizând infracțiunile de trafic de persoane și trafic de minori

La data de 24.11.2021 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Brăila împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați au efectuat un număr de 6 percheziții domiciliare, pe raza județului Brăila, într-o cauză vizând infracțiunile de trafic de persoane și trafic de minori.

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu anul 2018 și până în prezent, suspecții au recrutat 5 persoane vătămate minore și majore, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acestora, pe care le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituției pe raza municipiului Brăila. La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Brăila, au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 29 persoane. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila și Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.