Schimbare de program la Teatrul Maria Filotti

Schimbare de program la Teatrul Maria Filotti
Schimbare de program la Teatrul Maria Filotti

După ce duminica trecută spectacolul ”8 femei” a fost reprogramat din cauza unor probleme de sănătate ale actriței Narcisa Novac, săptămâna aceasta Teatrul ”Maria Filotti” și-a modificat programul spectacolelor.

Din motive obiective legate de indisponibilitatea fizică a actriţei Narcisa Novac, şi din respect faţă de spectatori, conducerea teatrului brăilean comunică modificarea programului pentru zilele de sâmbătă și duminică, 30 și 31 martie.

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 18.00 la Sala Mare este programat spectacolul BĂDĂRANII de Carlo Goldoni, în regia lui Petru Vutcărău, în locul spectacolului DEMONSTRAȚIA de David Auburn, în regia lui Radu Nichifor.

Duminică, 31 martie, de la ora 18.00, tot la Sala mare, este programată reprezentația cu spectacolul GAIȚELE de Al. Kirițescu, în regia lui Radu Nichifor, în loc de spectacolul ACASĂ LA TATA de Mimi Brănescu, în regia Radu Nichifor .

Biletele achiziţionate pentru spectacolele programate inițial rămân valabile la aceste reprezentaţii şi fireşte, dacă spectatorii doresc, pot să solicite şi returnarea banilor.

În această situaţie vânzarea de bilete pentru cele doua spectacole programate în 30 şi 31 martie, a fost începută de luni, 25 martie.

În rest, programul de la acest sfârșit de săptămână al Teatrului a rămas neschimbat. Joi, 28 martie, de la ora 12.30, se joacă piesa Sala Bujor Macrin se joacă VANIUŞA CEL VITEAZ, o adaptare după un basm rusesc, în regia regretatului Bujor Macrin.

Vineri, 29 martie, actorii teatrului brăilean vor juca la Galați, pe scena Teatrului „Fani Tardini”, unde le va oferi iubitorilor de teatru din orașul vecin piesa BĂDĂRANII. Pe scena Teatrului Maria Filotti” se va juca vineri seara, de la ora 18.00, piesa TAKE, IANKE SI CADÂR de Victor Ioan Popa, în regia lui Eugen Făt, o producție a Teatrul „Fani Tardini” Galați. Distribuția spectacolului: Stelian Stancu, Gabriel Constantinescu, Lucian Pînzaru, Dan Căpăţănă, Ciprian Braşoveanu, Cristina Uja, Svetlana Friptu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.