Se modernizează sectorul de fructe din Piața Halelor!

Proiectantul a găsit două soluții, dar recomandă renunțarea la structura existentă, deoarece reabilitarea ar costa mai mult decât refacerea de la zero

Săptămâna viitoare, consilierii locali vor aproba indicatorii tehnico-economici  pentru obiectivul ”Modernizare Piața Halelor – Sector fructe”. Valoarea totală a investiției este de 809.901,07 lei, fără TVA.

Durata de execuție a modernizărilor, conform Graficului de realizare a acestora și Raportului de spacialitate venit din partea APT, este de 18 luni, de la data începerii lucrărilor.

Modernizarea consă în lucrări de structură: înlocuirea structurii metalice existente și refacerea pardoselii interioare sau a trotuarelor.

Lucrări de arhitectură: anveloparea intregii structuri nou create, construirea a trei panouri din tâmplărie aluminiu, prevăzute cu uși duble de acces pietonal și aprovizionare marfă, asigurarea iluminatului natural prin crearea unui luminator central, la nivelul acoperișului și refacerea placării soclului de beton, ce mărginește modulele dinspre latura de vest(str. Roșiori) și sud (str. 1 Decembrie).

Totodată, va fi montat un sistem de supraveghere video, atât la interior cât și la exteriorul perimetrului desemnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.