Se reaprinde lupta pentru șefia PSD Brăila

CExN al PSD a stabilit, sâmbătă, la Neptun, să se organizeze alegeri pentru funcţia de preşedinte în 11 organizaţii judeţene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind şi organizaţia PSD Brăila condusă de senatorul Ion Rotaru.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a propus sâmbătă, la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, să se organizeze alegeri judeţene pentru funcţia de preşedinte în toate filialele conduse de lideri interimari.

Anul trecut, când ar fi trebuit să aibă loc alegeri la nivelul organizației județene a PSD Brăila, președintele CJ Brăila își anunțase intenția de a candida. De asemenea și senatorul Ion Rotaru își mai dorea un mandat de președinte, de data aceasta ales.

Ion Rotaru este președinte interimar al PSD după ce Mihai Tudose, fostul președinte al social-democraților brăileni, a fost ales vicepreședinte la nivel național, la Congresul din octombrie 2015. Primarul Marian Dragomir spunea atunci că nu-l interesează să candideze pentru președenția organizației județene a PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.