Senatorul Teodor Meleșcanu, noul președinte intermar al Partidului Forța Națională

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forța Națională au ales, sâmbătă, noul președinte interimar al formațiunii politice, în persoana senatorului Teodor Meleșcanu, prim-vicepreședintele partidului, deputatul Grațiela Gavrilescu, precum și purtătorul de cuvânt, deputat Ștefan Baișanu.

 

În cadrul declarațiilor de presă susținute la sfârșitul ședinței,  președintele interimar al Forței Naționale,  dl Teodor Melescanu, a afirmat:

“Mulțumesc celor care au creat aceasta FORȚĂ precum și celor care s-au alăturat acestui partid!Suntem un partid de centru. Preocuparea pentru noi este aceea de a contribui, cu adevărat, la revigorarea României, la crearea unei platforme  civice și politice care să asigure progresul social, economic în favoarea românilor.

Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

Din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat își dorește un partid național care să promoveze interesele românilor și României în interior și în exterior. Sunt convins că vom aduce în România un alt fel de a face politică. Nu dorim ca dezbinarea din România să continue, dorim să contribuim la adunarea tuturor celor care gândesc românește.”

 

La rândul său, prim-vicepreședintele partidului, Grațiela Gavrilescu, a declarat :

“Suntem români,  ne dorim să trăim într-o Românie unită și cuvântul de ordine al Partidului Forța Națională este respectul. Respect pentru toti românii, respect  pentru resursele noastre naționale, respect pentru cei cu care suntem parteneri. Dorim ca acest partid să poată să creeze locul în care toți românii să simtă românește și care își doresc, în același timp, să trăiască într-o țară stabilă, o țară care, atât de bogată fiind, nu trebuie să fie împărțită între buni și răi, între bărbați și femei, între tineri și vârstnici. Nu trebuie să împărțim țara în culori. Suntem o singură țară, un singur popor. Trebuie să păstrăm forma țării așa cum a fost ea făcută la Marea Unire. Și mai trebuie ceva: resursele acestei țări să nu fie vândute și să nu fie la cheremul oricăruia. Noi suntem cei care decidem. Vom face ca acest partid să poată să își deschidă porțile tuturor românilor, indiferent de etnie. Este partidul românilor din România și al românilor de pretutindeni.”

 

Referindu-se la orientarea partidului Forța Națională, Mircea Găinușă, membru fondator al Partidului Forța Națională și secretar general al formațiunii, a declarat:

„Partidul Forța Națională este un partid național și naționalist luminos, cu reprezentare în Parlamentul României, are reprezentare în toate județele țării și în toate sectoarele municipiului București. Partidul Forța Națională este partidul națiunii române, este vocea poporului și va reprezenta pentru România forța schimbării, care va arăta demnitatea poporului român. Partidul Forța Națională este un partid de gândire exclusiv românească, nu este un partid pivot, coordonat din afara țării sau de forțe oculte din interior. De aceea, partidul Forța Națională nu trebuie asociat cu nicio formațiune politică existentă, partidul fiind centrat pe problemele țării și mai puțin pe doctrine și ideologii.”

 

În cadrul ședinței de vineri, membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forța Națională au numitși președintele interimar al Biroului Județean Prahova, în persoana lui Ion Luchian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.