Șofer Braicar a urcat băut la volanul autobuzului

În Ajunul Craciunului, un sofer angajat Braicar, care circula la volanul uniui autobuz pe traseul 35, a fost depistat în stare avansată de ebrietate. La ora evenimentului, șoferul de 41 de ani avea în mijlocul de transport aproximativ 18 de călători.

Bărbatul intrase în tură dimineață, la ora 7.00, dar abia când un călător a sesizat că autobuzul are o deplasare ciudată, pe șoseaua Buzăului fiind la un pas să părăsească partea carosabilă, acesta a fost oprit și a fost anunțată poliția rutieră.

După ce la stația de la Carrefour-ul de pe Râmnicu Sărat nu a oprit în stație ci mult mai departe, la stația de la intersecția cu strada Comuna din Paris a fost obligat de pasageri să oprească și poliția rutieră a venit să-l testeze cu aparatul etilotest. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o îmbibație alcoolică de 1,32 alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Conducerea Braicar a anunțat că șoferului îi va fi desfăcut contractul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.