Stadion de 18.000 de locuri și Sală Polivalentă de 4000! Consiliul Județean și Primăria își dau mâna pentru infrastructura sportivă!

Primăria municipiului Brăila dorește, printr-un acord cu Consiliul Județean, să reabiliteze Stadionul Municipal.

 

Prin această asociere, administrația are în vedere realizarea obiectivului atât din fonduri proprii cât și accesarea unor programe de finanțare, cu sursă națională sau externă.

Tot printr-un acord se dorește construirea unei noi săli polivalente, cu o capacitate de aproximativ 4000 de locuri.

 

 

Am semnat un protocol prin care ne-am asociat cu Primăria municipiului Brăila pentru reabilitarea Stadionului Municipal(…) Eu îmi doresc să fie un stadion, nu foarte mare, între 15-18.000 de locuri, dar cochet, pentru brăileni.

Primăria va reabilita acum Stadionul Progresul și toate competițiile, presupun, ale echipelor de fotbal, se vor muta pe Stadionul Progresul, în perioada în care Stadionul Municipal va fi reabilitat.

Pentru lunile viitoare, septembrie – octombrie, vrem să realizăm o Sală Polivalentă, de 4000 de locuri. Cea mai bună locație, din punctul nostru de vedere, ar fi în zona Brăila-Galați, astfel încât, de această sală să beneficieze nu numai brăilenii, dar și gălățenii”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.