Tabarac: ”Cred că 90% dintre colegii mei, din Consiliul Local nici nu citesc proiectele!”

 

Invitat la o emisiune televizată, în cadrul postului Realitatea Galați-Brăila, Adrian Tabarac, liderul Organizației Municipale a PNL Brăila s-a declarat dezamăgit, în calitate de om politic și consilier local, de activitatea desfășurată de consilieri. Acesta a acuzat printre altele, faptul că majoritatea social-democrată nu le oferă nici măcar răspunsuri concrete la problemele ridicate de liberali.

Poate se vor supăra, dar cred că 90% dintre colegii mei, din Consiliul Local nici nu citesc proiectele. Când vezi că este atât de multă informație pe care trebuie să o analizezi și trebuie să ai o răspundere pentru ceea ce decizi tu acolo(…) Stai să te gândești dacă oamenii aceștia mai trăiesc în relitatea reală, sau au propria realitate a lor, între patru pereți”, a spus Tabarac.

Liberalul le-a atras atenția aleșilor locali asupra faptului că funcțiile pe care le ocupă sunt girate de cetățenii care i-au votat, iar ei sunt direct răspunzători de deciziile care sunt luate în Consiliul Local Municipal.

Primarul și toți cei care sunt aleși politic, prin vot, trebuie să iasă pe stradă, trebuie să nu uite că oamenii i-au ales, nu i-a pus cineva acolo, ești în slujba cetățeanului,  iar eu unul nu am plecat din Brăila, ca o ambiție personală, în a reuși să fac ceva în orașul meu”, a declarat liberalul.

Adrian Tabarac este singurul înscris până la acest moment în cursa internă a liberalilor, pentru a stabili candidatul la alegerile locale, pentru fotoliul de primar.

Le-am spus prietenilor mei că vreau să îi reîntorc acasă. Pentru că toti au plecat din cauza nivelului de trai din Brăila”, a promis liberalul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.