La data de 08 ianuarie a.c., Judecătoria Brăila a dispus măsura arestării preventive faţă de un brăilean cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de ieri, Judecătoria Brăila a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele unui brăilean, în vârstă de 30 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 07 ianuarie 2019, o brăileancă, în vârstă de 52 de ani, a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, un bărbat necunoscut i-a smuls borseta în care avea suma de 2.200 de lei după care a fugit. Atacul s-a produs în scara unui bloc de pe strada G-ral Eremia Grigorescu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe Bulevardul Dorobanţilor pe bărbat, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri a fost prezentat Judecătoriei Brăila care a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive.

Brăileanul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Articolul precedentCuza Sport Brăila se retrage din Liga Națională de baschet masculin
Articolul următorEra atât de beat încât polițiștii l-au tras pe dreapta!